A Magyarországi Coach-szervezetek Szövetségének elnöksége immár negyedik éve hirdeti meg a coach szakma népszerűsítésére, kiemelkedő eredményeinek, meghatározó személyiségeinek elismerésére alapított díjait. Pályázni több kategóriában lehet, és érdemes is, mert már a megmérettetés is szakmai önreflexióval jár, ráadásul a díj elnyerésével új kapuk nyílhatnak meg a győztesek előtt.

Milyen kategóriákban lehet pályázni?

Idén is több kategóriában lehet indulni. A nevezés feltételeiről, a pályázat részleteiről itt lehet olvasni, de röviden összefoglaltuk, melyik kategória mit foglal magában.

Best of Best Coach Díj 2021
A díj célja, bemutassa és magasra értékelje azon szakemberek munkáját, akik az adott évben kiemelkedő sikereket értek el coachként egy szervezet vagy egy ügyfél életében. A szervezők egy olyan coach tevékenységét kívánják díjazni, aki erősíti a coaching szemlélet és gyakorlat jelentőségét és hatékonyságát a szervezetekben, vagy ügyfele életében, ezzel hozzáadott értéket teremt a szakmai közösségen belül is.

Coach Eszköz és Coach Könyv Díj 2021
Ebben a kategóriában magyar fejlesztésű, a coachingot népszerűsítő, a coachok, coaching szemléletű vezetők, coachinggal érintett témák iránt érdeklődők számára készült segítő, edukáló, önfejlesztő, támogató könyvek, eszközök nevezésére van lehetőség. Ide tartozik minden coachingot támogató könyv és eszköz pl. kártya, képsor, társasjáték, munkafüzet vagy telefonos applikáció is.

Coaching Helyszín Díj 2021
A sikeres coaching folyamat alappillére a coach és ügyféle hatékony együttműködése, amelyhez elengedhetetlen a megfelelő szakmai légkört biztosító, kellemes, támogató környezet. Ezzel a díjjal a coach kollégák és az ügyfelek az általuk legjobbnak és munkára legmegfelelőbbnek talált coaching helyszínt ismerik el.

Az Év Coaching Rendezvénye Díj 2021

Magyarországon egyre több színvonalas rendezvény segíti elő a coachok szakmai továbbképzését és ad lehetőséget az egymáshoz való kapcsolódásra. Ez a díj az elismerése a kollégák és ügyfelek által legjobbnak, szakmailag legtöbbet nyújtónak ítélt coaching rendezvénynek.

Coach Szakmáért Díj 2021
Ez a díj a jutalma a legjobbak közül annak a coachnak, aki szakmai tevékenységével, a múltban és a jelenben elkötelezetten dolgozott és dolgozik a coaching szakma magyarországi meghonosításáért,
megbecsültségéért és minél szélesebb körben történő ismertségéért.

Miért érdemes pályázni?

A pályázat remek lehetőséget ad arra, hogy a szakma megmérettesse magát. De fontos felhívni a figyelmet arra is, hogy itt elsősorban nem a versengés a cél, hanem az, hogy a szakma és az érdeklődök is betekintést kapjanak a hazai coach szakma aktuális újdonságaiba és pillanatképet kapjanak arról, hogy kik azok, akik az adott évben a legkiemelkedőbbek a legjobbak közül is. Pályázni tehát érdemes, további részletek a nevezéshez itt találhatóak.