Az MCSZ és tagszervezetei által szervezett rendezvények, események

XII. Corporate Coaching Konferencia

május 26 @ 09:30 - 16:00

Kedves Kollégák! Örömmel invitálunk a május 26-i XII. Corporate Coaching Konferenciára. https://coachok.hu/xii-corporate-coaching-konferencia/ A befogadó kapacitás véges, regisztrálj minél hamarabb!

Megváltoztatjuk egymást – hatás, befolyás, coaching Ötödik alkalommal rendezzük meg a HR BRAND(em) Konferenciát Az International Coaching Federation (ICF) Magyar Tagozata ismét egy online olyan szakmai napot szervez, ahol teret ad a HR szakemberek, szervezeti vezetők és a coachok eszmecseréjének, bemutatva a legfrissebb kutatásokat, keretet adva mind a gyakorlati tapasztalatok megvitatásának, mind a tudásátadásnak. Megállás

Coachként egész évben dolgozunk, képzésekre járunk, fejlesztjük magunkat, azonban a sok tanulás mellett egymás megismerésére már kevesebb idő jut. Ismerjük az arcokat, hallottuk már valahol a neveket, de hogy ők kik valójában, és ahol most tartanak azt hogyan – milyen úton tették meg, már nem biztos, hogy mindannyian tudjuk. Az ICF Colours pont ezért jött

A hatékony csapatok 6 feltétele Komplex világunkban szinte nélkülözhetetlen a sikerhez a jó együttműködés és a csapatmunka. Ennek ellenére nagyon kevés az igazán hatékonyan működő csapat. Többek között ezért is, a szakma egyetért abban, hogy a team coachingnak nagy jövője van. Ezen a workshopon betekintést adok a Shellnél használt team coaching eszközökbe és körbejárjuk A

Díjátadó 2021