Kedves Olvasó!

A folyamatos tanulás a coach-ok életformája. Színvonalas és sokszínű, vidám szakmai közösségünk- az Etalon Coaching Társaság – többek között ennek a tevékenységnek ad változatos keretet, és ezzel bemutatkozóval kíván lehetőséget biztosítani számodra is, hogy közelebbről megismerhess bennünket.

Társaságunk…

…képzett coach-ok szövetségeként (jogi formában egyesületként) alakult 2009-ben, amelyet jelenleg harmincan, különböző végzettségű, szakmai tapasztalatú és kompetenciájú, Magyarország különböző pontjain tevékenykedő coachok működtetünk. Mindannyian a társaságra jellemző közös értékeket, szakmai elképzeléseket valljunk magunkénak, és ezt a közös platformot akarjuk képviselni a coaching szakmán belül. Coaching megközelítésünk alapvetően személyközpontú, holisztikus és rendszerszemléletű, a megoldás felé vezető útra fókuszálunk, sokszínű eszköztárral rendelkezünk, hogy klienseinknek testhezálló megoldást nyújthassunk. Elköteleztük magunkat a folyamatos személyiségfejlődés, szakmai látókörünk tágítása mellett, ezért társaságon belüli céljaink:

  • folyamatos továbbképzés és tapasztalatcsere biztosítása a tagoknak számára,
  • egymás támogatása, szakmai együttműködés,
  • közösségi élet fenntartása.

Társaságon kívüli céljaink: a coaching, mint fejlesztő módszer megismertetése a hazai közönséggel – elsősorban a gazdasági szférában. Ezen keresztül lehetőséget adni a tagoknak, hogy bemutatkozhassanak, és bemutathassák, hogy a Társaság közös értékein, szellemiségén, szakmai elvein túl milyen egyéni kompetenciákkal rendelkeznek.

Tagjaink számára…

…évente 5-6 szakmai programot rendezünk, amelyek az éves 25.000 Ft-os tagdíj fejében szabadon látogathatók. Programjaink egy része egynapos, míg a Coach-kompetenciáinkat szélesítő, mélyebb önismereti, illetve az örömteli, kötetlen beszélgetéseinknek helyet adó évkezdő összejöveteleink rendszerint 2 naposak. A programok témáját évről-évre a tagokkal közösen határozzuk meg, nyitottan az új trendekre és ötletekre, hogy valóban az érdeklődésre leginkább számot adó témák kerüljenek megrendezésre. Fennállásunk 5 éve alatt szervezett programjainkról itt tájékozódhatsz: https://etalon-coaching.hu/about/hirek/.

A https://etalon-coaching.hu/ oldalon olvashatsz társaságunk tevékenységéről, tagjairól, együttműködő partnereinkről, társaságunk életét szabályozó dokumentumokról.

Ezt a tájékoztatót a Magyarországi Coach-szervezetek Szövetségének oldalát látogatók számára készítettük. Amennyiben szeretnél csatlakozni hozzánk vagy kérdésed van, örömmel vesszük megkeresésedet. Ezen esetekben Sárvári Klára várja jelentkezésed a sarvariklara@gmail.com e-mail címen, illetve a 20/984 8558-as telefonszámon. Várunk szeretettel! Etalon Coaching Társaság